Gesloten i.v.m. Corona

Helaas is ook Anafora t/m 28 april gesloten. Wij wensen u allen veel gezondheid toe en hopen u in het voorjaar weer te treffen.

In verband met het Corona virus is ook Anafora gesloten t/m 28 april. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via: welkom@anafora.nl

 

Wees Welkom!

He kom eens, stap binnen en geniet van het leven. Neem plaats. Wilt u een warme chocomel, een koud biertje, of toch liever een plankje om te delen met velen. Hier brandt de kachel, is het gezellig, ontdek je nieuwe smaken, ontmoet je nieuw vrienden en vier je het leven.  Anafora de plek voor een borrel of uitgebreid diner, het vieren van een verjaardag of je bruiloft! Het pand waar iedereen samen komt, samen lacht, samen geniet en samen viert. Van bedrijfsuitje tot grandioos feest, wij mixen graag onze ingrediënten tot de ideale setting voor jouw gelegenheid.

Je vindt ons in het Maximapark in Utrecht, met direct naast ons een fantastisch Bosspeeltuin.

Menu Reserveren 

 

 

 • Tijdens ons huwelijksjubileum heerlijk gegeten, plezierige bediening gehad en we hebben vooral gewaardeerd dat we van te voren onze wensen goed konden bespreken.”

  Conny

  Utrecht

 • “Alles was goed verzorgd.  Fijne ontvangst, lekkers bij de koffie en een heerlijke broodjeslunch.”

  Femke van Bree

  Capgemini

 • “Een flexibel team, een vriendelijk ontvangst en de hapjes en drankjes waren van goede kwaliteit. We kijken terug op een geslaagde avond en komen graag nog eens terug!”

  Karolien van den Brekel

  Julius Gezondheidscentra

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en ons laatste nieuws.