Agenda

Regelmatig vinden er leuke activiteiten en evenementen plaats bij Anafora. Bekijk hieronder het overzicht van alle aankomende activiteiten.

Koekoek 030 Festival

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Utrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Utrechtse muziek, kunst- en designwereld.

Op 30 november doet het Festival Anafora aan! Gratis entree ! Wees welkom.

🎵 Niekse
Niekse speelt melancholische indiefolk. Na jaren ervaring als solomuzikant gaat hij vanaf het voorjaar van 2018 ook met band op tour. Als band nemen ze het beste van traditionele folk/americana en combineren ze het met moderne indie tot een sfeervolle, herkenbare mix van de twee. Niekse’s bandgeluid doet denken aan bands als The Decemberists, Fleet Foxes en Bon Iver. Met de soundscapes van gitarist Pete Barnes (o.a. Alcuna Wilds), melodieuze baslijnen van Léon Masselink (o.a. Galleons) en pulserende synths van toetsenist Jordy Pama (o.a. Alcuna Wilds) tilt Niekse zijn songs naar een nieuwe hoogte.

🖌 Katja Fred
Katja Fred is een kunstenaar gevestigd in Utrecht, Nederland.
Ze voltooide de Universiteit van de Kunsten, Utrecht, Nederland, in het jaar 2015 als illustrator. Fred’s persoonlijke werk is grotendeels gebaseerd op filosofische theorieën en ze houdt ervan haar kunsten en talenten te verdiepen in sociale en milieu-gerelateerde onderwerpen.

www.koekoek030.com