Agenda

Regelmatig vinden er leuke activiteiten en evenementen plaats bij Anafora. Bekijk hieronder het overzicht van alle aankomende activiteiten.

Vikingdag 18 augustus 2020

Vikingspeurtocht met kano’s

Met Vikinghelmen op en kano’s paraat kan de speurtocht beginnen. Op de Vikingrijn leer je meer over de woeste Vikingen uit vroege middeleeuwen en speur je het water en de kades af naar aanwijzingen. Leer hoe je een kompas kan aflezen en vind de Vikingroute aangegeven door en dobberend flesje met briefpost of een bordje in het riet. Als je dan bij het eindpunt aankomt, staat daar lekker koude ranja en een pannenkoek voor je klaar.

‘Wist jij dat de Vikingen al aan wintersport deden?’

Startpunt: Ingang van de Bosspeeltuin
De Vikingdag vindt plaats in verschillende rondes van 2 uur:
11.00-13.00
13.00-15.00
15.00-17.00
Aanmelden kan per mail naar welkom@anafora.nl onder vermelding van de gegevens van kind en ouder.
Kosten: normaal €24.50, nu maar €14,50!
De speurtocht vindt plaats onder ouderlijk toezicht. De ouders kunnen op het terras van Anafora genieten van een drankje (niet bij de prijs inbegrepen).

Winactie!

Maak je eigen Vikinghelm! Knutsel, schilder of vouw een mooie Vikinghelm. Maak je Vikinghelm thuis en neem hem mee naar de Vikingdag. Voor de mooiste Vikinghelm staat een mooie prijs te wachten aan het einde van de dag. Hieronder staat een voorbeeld van een origami Vikinghelm.