Contact

Anafora is geopend op:

maandag en dinsdag van 11:00 – 17:00
woensdag t/m zondag vanaf 10:00 uur

De keuken is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur

U kunt uw tafel reserveren via:

Direct contact

Simpel contactformulier

Openingstijden

Wenst u meer informatie over feestjes, trouwen of vergaderen bij Anafora? U kunt de afdeling Sales & Reserveringen maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur telefonisch bereiken via tel. 030-677 10 05 of mailen naar welkom@anafora.nl.

Adres

Anafora Parkrestaurant Uilenboslaan 1 3451 GB  Vleuten tel. 030 – 677 10 05 welkom@anafora.nl BTW nummer NL 8205 38 413 B01 KvK nummer 30259296

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het ruime parkeerterrein tegenover het Máximapark, gelegen aan de Utrechtseweg. Het Máximapark is een voetgangersgebied. Betreden met de auto is niet toegestaan. Handhaving is van toepassing. Vanaf de parkeerplaats is het ca. 5 minuten lopen door het park naar onze locatie. Park Shuttle: Slecht ter been of speciale gelegenheid?  U kunt zich comfortabel laten rijden met de Anafora ‘Park & Ride’ Club Car. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveren.

Routebeschrijving

Met de auto: Komend vanuit de richting Amsterdam of Den Bosch/Utrecht verlaat u bij afrit 6 de A2 en rijdt u richting Vleuten. Bij de tweede verkeerslichten rijdt u rechtdoor. Ter hoogte van het spoorviaduct sorteert u linksvoor maar u rijdt op de kruising bij de verkeerslichten gewoon rechtdoor. Na 100 meter gaat u linksaf naar het parkeerterrein van het Máximapark. Met het openbaar vervoer: Buslijn 28 rijdt naar Vleuterweide. U kunt uitstappen bij halte Vleuterweide Centrum. Indien u met buslijn 127 reist, stapt u uit bij halte Parkzichtlaan. Van daaruit is het een wandeling van ruim 10 minuten naar het begin van het park en na 5 minuten arriveert u bij Anafora Parkrestaurant. Met de trein kunt u naar station Vleuten of Terwijde reizen. Vanaf beide stations is het een wandeling van ca. 30 minuten naar Anafora Parkrestaurant. Kijkt u voor actuele reisinformatie op www.9292.nl. Met de fiets: Anafora Parkrestaurant is met de fiets vanuit alle richtingen vanaf het Lint van het Máximapark uitstekend bereikbaar. U kunt de ingangen nemen aan de Utrechtseweg, de Alendorperweg en de Europaweg in Vleuten.