Feesten

Een spetterend verjaardagsfeest of een gezellige familiereünie? Samen vieren, in ‘t klein of in het groot, bij Anafora wordt ieder feest een feest! Samen met jou kijken we naar een passende ruimte in ons Parkrestaurant of een van de Parkzalen met eigen entree en terras.

Mogen we je uitnodigen de mogelijkheden te bespreken?

Neem contact op

Parkzalen

Anafora beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes, met veel daglicht en openslaande deuren, die flexibel te combineren zijn. Bij mooi weer profiteert u bovendien van uw eigen terras. Onze nieuwbouw Alexandria is in januari 2019 geopend!

Eten & Drinken

Voor uw reunie of feest bespreken wij graag de gewenste culinaire invulling. Denk hierbij aan een buffet, a la carte diner of walking dinner. Uniek bij Anafora is onze Zuid-Afrikaanse Braai op het terras. Met deze prachtige ‘BBQ’ maakt u ieder feest tot een succes.

 

Kids mee?

Direct naast het Parkrestaurant ligt de avontuurlijke Bosspeeltuin, met voornamelijk houten speeltoestellen. De kids kunnen hier heerlijk spelen en ravotten. De speeltuin heeft maar één uitgang, vlak naast het terras van Anafora. Wel zo overzichtelijk voor de ouders! Grotere kinderen kunnen in het park skeeleren of skateboarden of bij mooi weer gebruik maken van de zwaantjes waterfietsen.

 

Voor meer informatie, een locatiebezoek of offerte neemt u contact met ons op!