Feest

Een spetterend verjaardagsfeest of een gezellige familiereünie? Samen vieren, in ‘t klein of in het groot, bij Anafora wordt iedere gelegenheid een feest! Samen met jou kijken we naar een passende ruimte in ons Parkrestaurant Anafora of in één van de Parkzalen met eigen entree en terras.

Mogen we je uitnodigen de mogelijkheden te bespreken?

Neem contact op

Parkzalen

Anafora beschikt over meerdere sfeervolle zalen, met veel daglicht en openslaande deuren, die flexibel te combineren zijn. Bij mooi weer profiteert u bovendien van uw eigen terras.

Eten & Drinken

Voor uw reunie of feest bespreken wij graag de gewenste culinaire invulling. Denk hierbij aan een buffet, een à la carte diner of een walking dinner. Uniek bij Anafora is onze Zuid-Afrikaanse Braai op het terras. Met deze prachtige ‘BBQ’ maakt u ieder feest tot een succes!

 

Kinderen welkom!

Direct naast ons restaurant ligt de Bosspeeltuin, met bijna uitsluitend houten speeltoestellen. Er staat een hek om de gehele speeltuin. De enige in- en uitgang grenst direct aan het terras van Anafora Parkrestaurant.

Anafora is gelegen aan de Oude VikingRijn. Je kunt bij ons een kano, een sup of een zwaan-waterfiets huren, zodat je het Máximapark vanaf het water kunt ontdekken.

Voor meer informatie, een locatiebezoek of offerte neemt u contact met ons op!