Máximapark

Anafora Parkrestaurant staat aan de oever van de Oude VikingRijn in het hart van het Máximapark. Een oase, waar iedereen naar hartelust kan wandelen, fietsen, picknicken, bootje varen, sporten en spelen. Rustgevend én levendig, een ontmoetingsplaats voor iedereen uit Leidsche Rijn, Utrecht en ver daarbuiten!

Direct naast Anafora Parkrestaurant vind je De Bosspeeltuin en nabij gelegen onder meer een beeldenpark, Japanse tuin en De Vlinderhof. Het Lint en de Parkpergola vormen een kenmerkende, verticale groene afscheiding van het stadspark. Het Lint is een groene recreatiestrook van 8 kilometer lang die het gehele park omringt. De strook bevat een verhard pad dat populair is onder wandelaars, fietsers, hardlopers en skaters.

Kom het Máximapark ontdekken! Op Máximapark.nl vind je meer informatie over het park en alle organisaties die hier actief zijn.

 

Het Máximapak heeft als tweede park van Nederland een internationale Green Flag award gewonnen, o.a. voor goed onderhoud en gastvrijheid. Meer weten? Klik hieronder!

Green Flag Award