Zalenoverzicht

Een besloten diner voor een intiem gezelschap, inspirerende brainstormsessie of een stijlvol feest met 200 gasten?

Anafora biedt meerdere, lichte ruimtes speciaal voor uw feest, zakelijke meeting, workshop, training, borrel, lunch of diner.

 

Ook kunt u onze nieuwbouw Alexandria volledig exclusief afhuren. Met besloten terras, binnentuin en (food)court een heerlijke plek!

Alexandria Parkzaal

Nieuwe exclusieve ruimte !

Lichte zaal met openslaande deuren naar terras, binnentuin en hof. Eigen entree, met directe toegang tot het Cuypers Café, de Kookstudio en Máxima Parkzaal.

Feest 150 | Diner 90

ANAFORA ZAAL

Het parkrestaurant kan voor bijzondere gelegenheden afgehuurd worden. U heeft dan de beschikking over en prachtige lichte ruimte met open keuken en bar. De Máximaparkzaal en de kleinere Viking & Romein op de eerste verdieping zijn direct vanuit deze zaal te bereiken en kunnen gecombineerd worden.

Feest 120 | Diner 80

Máxima Parkzaal

Een intieme ruimte met eigen terras, zowel bereikbaar vanuit Anafora Parkrestaurant als de nieuwbouw Alexandria. Ideaal voor vergaderingen, break out sessies of private dining gelegenheden.

Geschikt voor ca 30 personen.

Happy's Bar

Ons eigen café ! Een bijzondere plek om te ‘ont’moeten. Daar ‘underground’ Anafora vinden de mooie momenten des levens plaats. Een zaal die ook tijdens uw event niet mag ontbreken.

Cuypers Board Room

Een intieme boardroom met uitzicht over de Oude VikingRijn en de Japanse tuinen.

Geschikt voor ca. 12 personen.

Inspiratie Zaal

Onze nieuwe vergaderzaal met uitzicht op het park. Deze boardroom ligt naast De Romein en kan dus gecombineerd worden.