Zalenoverzicht

Wilt u een vergadering, een training of een bijeenkomst organiseren op een groene, inspirerende locatie? Anafora biedt meerdere lichte ruimtes, met openslaande deuren naar het eigen terras aan het water.

De ruimtes zijn geschikt voor 4 tot 180 personen. Vertel ons wat uw wensen zijn. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken!

Bekijk de capaciteit van de zalen

Alexandria Parkzaal

In 2018 werd onze aanbouw geopend. Je vindt er de Alexandriazaal, de Inspiratieruimte en Happy’s Bar.

Onze Alexandriazaal is een lichte zaal met openslaande deuren naar het besloten terras aan het water.

De zaal heeft een eigen entree en grenst aan diverse andere zalen. Hierdoor is deze zeer geschikt voor breakout-sessies.

ANAFORA PARKZAAL

Onze Anafora Parkzaal kan voor bijzondere gelegenheden exclusief worden afgehuurd. U heeft dan de beschikking over een prachtige, lichte ruimte met open keuken en bar. De Máximaparkzaal en de kleinere Cuyperszaal – op de eerste verdieping – zijn direct vanuit deze zaal te bereiken en kunnen worden bijgeboekt.

Máxima Parkzaal

De Máxima Parkzaal is een intieme ruimte met eigen terras, die zowel bereikbaar is vanuit het Anafora Parkrestaurant, als vanuit onze Alexandriazaal. Ideaal voor vergaderingen, break-out sessies of een besloten diner.

Inspiratiezaal

De Inspiratiezaal is een intieme board room op ‘de zolder’ van onze Alexandriazaal, met uitzicht op de Oude VikingRijn en de Japanse tuin.

Cuypers Board Room

De Cuypers Board Room is een intieme boardroom met uitzicht over de Oude VikingRijn en de Japanse tuin.

Happy's Bar

Happy’s Bar is ons eigen café! Een bijzondere plek om te ‘ont’moeten. ‘Underground’ Anafora vinden de mooie momenten des levens plaats. Het is een zaal die ook tijdens uw evenement niet mag ontbreken.